Most akkor mi van? Mi az az inkognító mód vagy mi a csuda?
Figyelt kérdés
Véletlenül valami inkognító módra váltottam! Mit jelent egyáltalán ez a szó? Akkor most mi van? És hogy kell visszaállítani? Előre is köszi a válaszokat!2012. aug. 24. 17:43
1/4 anonim válasza:
Lassíts le.
Milyen op. rendszered van?
2/4 anonim válasza:
Jah, Google Chrome, igaz?
Inkognitó Mód
Számomra talán az egyik legelőnyösebb tulajdonsága az inkognitó mód amely futtatásával jelentősen kevesebb információt szolgáltat futtatóiról, természetesen még így is szivároghatnak ki rólunk adatok, ezek elkerülésére további beállítások szükségesek.
Az utólagosan letöltött beépülő modulok továbbra is szolgáltathatnak rólunk információkat fejlesztőinek.
Ezek inkognitó módban való ki illetve bekapcsolásához a címsorba gépeljük be a
chrome://extensions/
Ezt olvastam egy honlapon róla.
3/4 anonim válasza:
Google chrome-ról van szó szerintem
egyszerűen kilépsz és kész
következő megnyitáskor rendes lesz
4/4 A kérdező kommentje:
Ja, oks. Köszi a válaszokat!
2012. aug. 27. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!