A felsorolt tápok közül melyik a legjobb/legstrapább? Ehhez a konfigurációhoz: AMD Phenom II X2 (3.4GHz) 6Gb RAM 1600MHz Ati RADEON HD 4870 1Gb GDDR5 (1600x1200-as felbontás [játékoknál is])
Gigabyte Superb 460W táp 10,338 Ft
Corsair CX CMPSU-430CXV2EU 430W táp 12,649 Ft
FSP HEXA 500W táp 12,637 Ft
Én az FSP-t venném, de úgy tudom, a Corsair is jó. De búven elég ideegy 400 W-os Hexa is, sőt, ha nem bővítesz majd, ez is:
De később óhajtom húzatni a gépem.
Most jelenleg egy Phenom II x6-os procira gyűjtők.
Olyan kell ami tényleg el is bírja.
Továbbra is a HEXA-t tudom mondani. De felesleges húzni az X6-os Phenomot, így is melegszik rendesen + annyi teljesítményt nem nyersz vele, de az élettartalmát csökkented. Játékhoz erős videó kártya kell az X6 mellett.
UI.: a Phenom II X2-t próbáltad négymagosítani? Mert ha lehet, akkor elég csak egy videókártyára gyűjtened.
Nem, nem próbáltam.
VGA-ára gyűjtsek akkor?
És akkor milyenre?
nVidia vagy ATI?
GTX vagy HD?
Először is azt próbáld meg. Google-ben rengeteg segítséget találsz ehhez a típushoz. (pl.: unlock 4th core és ide mellé írod az alaplapod nevét vagy csak a gyártó nevét, pl.: MSI, ASUS és kiad sok találatot). Amúgy nem nehéz.
Videókártyára mennyi pénzed van? Szerintem egy HD7850re gyűjtögethetnél, mert azzal sokáig el lehetsz.
max 40 ezer
mennyi az ára?
Nem akarom elb@szni a procim, úgyhogy hagyom a magfeloldást.....
Akkor marad a proci, VGA-ra gyűjtők inkább:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!