Ezzel a konfiggal rendelkező gépet néztem ki magamnak. Szerintetek játékokra alkalmas?
www.pcoutlet.hu-n találtam, egész jó áron vannak ott gépek, olcsóbbak is, és találtam ezt. Szerintetek megéri itt vásárolni? Nem rossz ajánlat szerintem...
Integrált videokártyás
játékra alkalmatlan
ha monitoral együt kell 70 alat konfig akkor nincs más sokáig kel használt piacot nézegetned még találsz (pl hardverapro)
egyik elöre öszerakós bolt sem jó (még sose látam)
pcoutlet félék meg végképp nem.
ha játszani akarsz vele akkor kb. 15ezerért használtan kel egy vga bele
Ebben egy régi amd integrált videóvezérlő van, tehát nem igazán alkalmas játékra, régebbi játékok elfutnak vele úgy ahogy, de mai játékokhoz nagyon kevés.
Tegyél hozzá még 5000 forintot és abból már kapsz valami értelmeset, de még az is messze lesz a "játékos" géptől.
+monitor
Újonan meg kb. 20ezer felet van csak játékra való
.
netezös gépnek jó ez is de azt olcsóban is kapnál használtan
vagyis már 90ezernél tartasz majdnem ha játszani akarsz
akkor már jobb ténleg legalább részben használtan veni hardvereket
merevlemez
monitor
processzor
videokártya
ezeket legalább de akár mást is
mivel ez így újonan nagyon nem éri meg
"csak mert van hozá monitor"
Ja most látom a cselet:D
kérdezö te is tudod ugye hogy ez nettó ár:D
nem 67 eze hanem 86ezer (ha jól emlékszem
nem 86ezerért ezv röhejes túlárazott vacak...
annyit nem ér meg monitorral sem
viszont 90 ért használtan már komoly játékra való gépet is találhatsz...
de hát mindegy
netes gépnek meg ténleg vicc kidobni 90ezret a semmire...
igen.. utánaolvastam a videókártyának nekem sem tetszik annyira a tesztek alapján játékra alkalmatlan
de nemértem pontosan, mert 2x3.3 ghz van benne az szerintem bőven elég mai játékokra is, 4 giga ram szintén, esetleg ha megvan egy újabb videókártyát venni bele és jó is nem?
de igazából olvasgattam és nem nagyon ajánlják ezeket az outletes oldalakat úgyhogy lehet nem veszek inkább innen...
egyszerűbb lenne saját magam összerakni valamit? esetleg 80ezer környékén össze tudnék hozni egy játékra való gépet?
Nem ha nettóban nem tud vásárolni akkor ha 33at (rákölt de ilyen proci melé felesleges 7770)
akkor már 120ezernél tart majdnem
annyiból meg már teljesen új gépet kap monitorral együtt és ami alkalnas is játékra is
Ha összesen csak 80 ad van játékra valót SEHOL nem kapsz Újonan!
de használtan már lehet öszeguberálni
más lehetöség nincs mivel neked monitor is kel és hát nem árt egy lcd az meg 15ezer általában a legolcsóbb de talán 10ért is lelsz
vagyis marad 70-75ezred gépre meg pár ezres ha rászánod
és ebböl igazán játékra valót csak használtan tudsz
fm1 el is elehet leni de 75 be A8 procival nem fér bele pedig nem ártana mert aban van jó vga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!