Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » NEM TÖLT BE A LAPTOP! Mit...

NEM TÖLT BE A LAPTOP! Mit csináljak?! (Acer aspire 5310)

Figyelt kérdés

Laptopoztam aksi nélkül lecsuktam, aztán mikor odamentem, felnyitottam teljesen fekete volt a kép és nem jött vissza. Gondoltam kikapcsolom aztán vissza és jó lesz. De nem!

Bekapcsoltam és csak a kezdőlapot látom, hogy Acer és nem tölt be. És mikor bejön a beállításos ablak, akkor csak kiírja az adatokat a végén meg azt írja, hogy: nem találja az opeációs rendszert... meg felül valami boot van kiírva. Az igazat megvallva egyáltalán nem értek ehhez, szóval nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni! A válaszokat előre is köszönöm! :)

2012. aug. 21. 20:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nincs hibaüzenet. csak annyi, hogy nem tölti be a windowst.
2012. aug. 21. 22:19
 12/15 A kérdező kommentje:
nincs tippetek, hogy mi lehet a baj??
2012. aug. 21. 22:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Rosszak a merevlemez beállításai.

http://www.youtube.com/watch?v=PGz2gkAhn5o

2012. aug. 22. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:

A Google forditása:

"Megtaláltam a megoldást Töltse Maxtor diagnosztikai segédprogram "PowerMax" bootdisk képre, és írd ki egy CD-t. Indítsd ezt, és törölje le a teljes merevlemez vele. Szomorú mondani, meg kell csinálni ... akkor pop a Windows telepítő CD és telepítse a Windows újra és akkor indul újra".

2012. aug. 22. 14:18
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, már megvan. a winchestert kellett kicserélni, mert elromlódott.
2012. szept. 9. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!