Miért csinálja ezt a gépem (többet lent)?
Figyelt kérdés
Van 1 gépem ami ha megmozgatom pl. az asztalt vagy valami kikapcsol és ujra indul vagy pl. néha megnyitok 1 játékot és akkor is nem tudom miért nem olyan gyenge a gépse (1gbram 128mb videokártya 80gb wincseszter 1.80ghz prcoi)
most pénzem úgy nem nagyon lenne cserélni valamit benne nekem csak az kellene ,hogy pár óráig eljátszhassak vírusirtó van ujratelepitést ne ajánljatok mert 1 pár szor már volt az évben szal.. nah m1 nagyon megköszönném 1 értelmes választ .UI:Helyesirási hibákat tudom sokat követek el de ...
2012. aug. 21. 14:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!