Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Elvinné a battlefield 3 mat...

Sakes kérdése:

Elvinné a battlefield 3 mat ez a gép?

Figyelt kérdés

processzor

Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz, 4MB cache

alaplap Intel Q35 Express chipset

memória 2GB DDR2

winchester 80GB SATA

grafikus kártya nVidia GeForce GT 430 1GB DDR3

hang/hálózati kártya ADI 1884 HD Audio/Gigabit LAN

optikai meghajtó DVD-ROM

belső csatlakozók 1x PCI Express x16, 1x PCI Express x1, 2x PCI, 4x SATA

külső csatlakozók soros, párhozamos, LAN, VGA, Audio, 8db USB 2.0 portok

tápegység 365W

operációs rendszer nem tartozék

2012. aug. 21. 12:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mysticista

Én nem fikázni akartam a konfit de nekem egy e8400-on és egy hd6750 4gb rammal ultrán megy és az nem quadro ja és ha

megveted a játékot akkor a kéziben írja hogy

http://www.youtube.com/watch?v=F7duchBb2AQ így szaggat mert akkor ht de ha nemm akkor a géped rossz

A kérdezőnek: a minimális gépigénynek megfelel DE lesznek kisebb nagyobb lagok nálam a játék 1.1 gb gigát használ a procimat pedig 80-90% de van hogy 100 na mindegy az a lényeg hogy neked 800X600 felbontásban elfut szerintem am nem egy nagy játék hamar ráuntam még a back to karkand kiegészítővel is... Szóval nem ajánlom nem olyan mint amilyen a bf2 volt :(( ami ott jó volt azt itt mind elrontották... pedig mekkora jó volt :( na mindegy én őssz 59 ó és 47 p gémeltem vele. Lehet a grafika jó meg a frosbyte 2-es motor de hamar ráunsz majd meglátod

kedves kérdező, tudok neked linket küldeni orosz a játék 0 patchal itt ha laggol tulajdonképpen nem baj

persze multizni nem lehet csak singleplayerezni

ha laggolni fog akkor ezek a procik bírják a oc-zást azt 2.6 ghz-re ki lehet húzni majd priviben adom a linket csak meg kell találni...

Bocsi a helyesírási hibák miatt, csak siettem...

2012. aug. 21. 21:33
 12/13 anonim ***** válasza:

"megveted a játékot akkor a kéziben írja hogy"

hogy a HT-ki kell kapcsolni

fogalmazás skill :DDD

2012. aug. 21. 21:35
 13/13 A kérdező kommentje:
de a gépigény.hu azt irta elvinné jó fps el.
2012. aug. 21. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!