Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » WoW: Wrath of the Lich King...

WoW: Wrath of the Lich King csak alapjáték megléte mellett megy?

Figyelt kérdés
Elég gyakran használom a WotLK kiegészítőt, így arra gondoltam megvenném a lemezt, ami most nem is annyira drága - zsebből kifizetem. De minden online áruházban azt írják, hogy "csak az alapjáték megléte mellett működik". Én eddig internetről töltöttem le a telepítőjét, amiben egyáltalán nem volt semmilyen egyéb játék, csak maga a WotLK (közismerten a tauri patchelsi útmutató 3.0.1). Szóval akkor most nem értem én ezt... és erre várok segítséged

#WoW #Lich #alapjáték nélkül
2012. aug. 20. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
"csak az alapjáték megléte mellett működik"- ez arra vonatkozik ha eredeti szerveren játszol.
2012. aug. 20. 09:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem értem, hogy miért vennéd meg, ha nem eredetin játszol. Ha ott tolnád, akkor szerintem inkább Katát vennél, vagy várnál a Pandákra.
2012. aug. 20. 09:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Teljesen igaz az utóbbi kommentje, erre én is gondoltam, hogy katát venni, vagy várni pandát.

De itt jön a másik oldal, hogy tauri "bugmentességéhez" (már amennyire annak mondható) hozzá vagyok szokva, és azt mondják, hogy nagy részben bugos.

Illetve sokan hangoztatják (fórum is van róla, haverok is mondják...), hogy taurin hamarosan lesz cata szerver.

Másodsorban a panda meg egyáltalán nem éri meg, csak ha eredetire mennék fel játszani, ugyanis szerver még egyáltalán nincs, ha lesz is +1 év, szóval nem is érdekel a panda.

Itt jön az én gondoltam, veszek egy WotLK-ot és taurin játszok tovább, ha pedig netán átáll a szerver catára, akkor nekem mindössze fel kell patchelni a már meglévő játékot

és hogy miért veszem meg? Nekem a játék mostanában elég sokszor hibát jelez és nem indul el, ezért újra kell telepítenem. (Relog, error, repatch nem segít, próbáltam) Mivel nem valami nagy a tárhelyem, ilyenkor újra le kell töltenem mind a játékot, mind a patcheket. tehát megveszem a játékot, így csak a patcheket kell rá tölteni. Meg aztán jó mutogatni, ha van egy saját :D

2012. aug. 20. 10:26
 4/7 A kérdező kommentje:
az első válaszolónak ment a zöld pacsi, kösz a választ
2012. aug. 20. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Taurin nem mostanában lesz Cataclysm, csak úgy zárójelben súgom meg neked. Még ICC-t se zárták le.. Talán Karácsonyra berakják az utolsó szárnyat is, megnyitják az új seasont stb. Mondom, szerintem ezt Karácsonynál előbb nem fogják eszközölni. Jó, ha Taurin jövő ilyenkorra lesz Cataclysm. Molten-WoWot viszont tudnám neked ajánlani. Korrekt szerver, én is ott tolom.
2012. aug. 20. 10:57
 6/7 anonim válasza:
Így van aki azt mondja, hogy a taurin hamarosan lesz cata az nem ismeri a helyzetet.
2012. aug. 21. 08:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, és nem kell mindig letöltened. Kiírod DVDre.
2012. aug. 21. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!