WoW: Wrath of the Lich King csak alapjáték megléte mellett megy?
Teljesen igaz az utóbbi kommentje, erre én is gondoltam, hogy katát venni, vagy várni pandát.
De itt jön a másik oldal, hogy tauri "bugmentességéhez" (már amennyire annak mondható) hozzá vagyok szokva, és azt mondják, hogy nagy részben bugos.
Illetve sokan hangoztatják (fórum is van róla, haverok is mondják...), hogy taurin hamarosan lesz cata szerver.
Másodsorban a panda meg egyáltalán nem éri meg, csak ha eredetire mennék fel játszani, ugyanis szerver még egyáltalán nincs, ha lesz is +1 év, szóval nem is érdekel a panda.
Itt jön az én gondoltam, veszek egy WotLK-ot és taurin játszok tovább, ha pedig netán átáll a szerver catára, akkor nekem mindössze fel kell patchelni a már meglévő játékot
és hogy miért veszem meg? Nekem a játék mostanában elég sokszor hibát jelez és nem indul el, ezért újra kell telepítenem. (Relog, error, repatch nem segít, próbáltam) Mivel nem valami nagy a tárhelyem, ilyenkor újra le kell töltenem mind a játékot, mind a patcheket. tehát megveszem a játékot, így csak a patcheket kell rá tölteni. Meg aztán jó mutogatni, ha van egy saját :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!