Call of duty 2 mp hiba?
Figyelt kérdés
Call of duty 2-t felraktam win7re és a single player-t még el is indítja de multizni szeretnék,1.3 patchet leszedtem de mikor elindítanám xfire-be valamelyik szervert akkor bedobja a fekete képernyőt és másodperc múlva kiírja, hogy a cod működése leállt, miért van ez?2012. aug. 19. 14:49
1/7 P.O.C. válasza:
PunkBuster fent van? A legtöbb szeró igényli.
2/7 A kérdező kommentje:
Igent fentvan és hozzá is van adva a játék !
2012. aug. 19. 15:16
3/7 P.O.C. válasza:
Futtasd WinXP SP3 kompatibilis módban a multiplayer indítófájlját.
4/7 anonim válasza:
appcrash hiba
a hang drivert frissítsd utánna vezérlőpult-hang-felvétel és a vonalbemenet ne legyen letiltva
5/7 sektor válasza:
sziasztok nekem is ez lenne a problémám hogy mikor a cod 2 mp. elinditom fekete kép és kiirja hogy a cod2 mp.exe váratlanu leállt. nekem xp van a gépemen.
6/7 P.O.C. válasza:
Dugj be a hangkártyába bármilyen mikrofont.
7/7 sektor válasza:
csak hogy mikrofonom nincs fejhalgatom van azzal meg megpróbáltam de nem ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!