Megjelent a Hal. Dll probléma. Segitség?
Figyelt kérdés
szóval windows xp indításakor az jelenik meg, hogy a köv. fajl sérült vagy nincs:
<windows root>\system32\hal.dll
Már megpróbáltam a Windows Recovery Console-ról expand-olni...a helyzet az, hogy megjelenik a C-ben a hal.dll de az indÍtáskor ugyanúgy megjelenik a hibaüzenet.Kérlek segÍtsetek, köszi előre is :)
2012. aug. 17. 21:55
1/4 anonim válasza:
Mi volt az előzmény? Gondolom, nem magától kezdte csinálni.
2/4 anonim válasza:
Nem vicc: adj egy próbát egy Linuxnak. Azzal nem lesznek ilyen gondjaid.
ÁM: Tedd be a win telepitő lemezt - válaszd a recover boot sequence vagy recover existing system - kövesd, amit ír.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajna netbookról lévén szó csak usb-ről tudok windows telepitőt berakni...Így esetleg tudtok segiteni?Amúgy meg egy virus miatt véletlenül töröltem le én...
2012. aug. 19. 13:21
4/4 A kérdező kommentje:
Közben rájöttem a problémára...hülye módon formatáltam a C: drive-ot és igy persze h nem indult be...most viszont már újra akartam telepiteni az XP-t, de nem tudtam új particiót csinálni mert nincs "unpartitioned space"...a particiók között csak az usb drive jelenik meg.Mit tegyek??.amúgy pedig bocs h nem teljesen magyarul irok, de az xp-m angol nyelvű..:)
2012. aug. 21. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!