Milyen hibát jelez és hogyan tudom elhárítani a linken - ugyan nem magyarul -lévő figyelmeztetést?
2009. júl. 23. 07:16
1/4 anonim válasza:
nagyjából ez az a pillanat, amikor el lehet kezdeni felkészülni a gép újrarakására.
gyakorlatilag azt jelenti a szöveg, hogy a Macromedia Flash lejátszód (pl. játékok ezzel mennek, meg egyes reklámok is) besz@rt. ez beépül a ie-be, gyakorlatilag nem tudod rendberakni.
egy lejátszú újratelepítéssel, illetve egy másik böngészővel (pl. firefox) ki tudod húzni egy darabig, de a vége úgyis az lesz, hogy újra kell rekni az egészet.
2/4 A kérdező kommentje:
Én mint tudatlan,csak kezelő, de nem hozzáértő: ez egy vadiuj gép.Két hete megy, játékot, meg hasonlót nem ismer.Teljesen üresen hagyta el a boltot.Minden frissen lett telepitve.Akkor is reszkessek azoktól, amit leirtál?
2009. júl. 23. 11:34
3/4 anonim válasza:
"Minden frissen lett telepitve."
akkor főleg.
nem tudom ki telepítette, de ha 2 hét után ilyet bír csinálni, akkor valami nagyon el lett ba**va.
rendes vírusirtó, tűzfal van rajta? ki telepítette?
4/4 A kérdező kommentje:
Kérdésedre konkrét választ adni nem tudok.Egy ismerősöm ismerőse.
De mi a konkrét - biztosnak látszó - megoldás?
2009. júl. 23. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!