Két Operációs rendszer (XP) eltávolítása után mit tegyek?
Követtem egy site lépéseit amit a Gyak.kérdések-en találtam...ami így nézett ki...
Sajátgép[Tulajdonságok]>Speciális>Indítás és Helyreállítás[Beállítások]>Szerkeztés> Itt eltávolítottam az egyik WinXP-t aztán Formáztam a D: partíciómat.
De újraindításnál a 2 Operációs rendszer így jelenik meg
-Microsoft Windows XP Professional - magyar
-Windows(Alapértelmezett)
Mit tegyek hogy felálljon a rendszer mintha egy OP rendszer lenne rajta?
c:\boot.ini (rejtett/system/írásvédett) Ezt kell sima szövegszerkesztővel (jegyzettömb) átírni, hogy ne 2 sor legyen benne, hanem csak 1, az aktuális.
Ha nagyon nem értesz a géphez, még a végén a rosszat törlöd, mert nem C, D, stb. betűjel szerpel, hanem 0,1,... meghajtó és szintén 0,1,... partíció.
Lajikusoknak egyszerűbb módszer:
sajátgép-jobb egérgomb-tulajdonságok, további beállítások (advanced)-indítás és helyreállítás (startup and recovery). Ezen belül kiválasztod a jó címet (amivel indítottad), a visszaszámlálót 0-ra teszed és nem kérdez többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!