Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van különbség a DivX és az...

Van különbség a DivX és az Xvid formátumok között?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor az Xvid felirat, ugye nem jó a DivX filmhez?

Előre is köszi(:

2009. júl. 22. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:

a felirat nem nézi a codec típusát. szóval xvid, mpg, avi divx mind 1kalap a felirat szempontjából. a program viszont nem mindegy, hogy melyik alá tudod felrakni a feliratott. én smplayert javaslom: egyszerü használni.

egyszerüen szólva a kodolásban van a különbség más algoritmusokkal tömöritik az xvidet és a divxet.

2009. júl. 22. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:

még annyit: ha rossz a felirat csuszik stb...

akkor az a film képkocka számának a "hibája". tehát gyakori a 23.27 vagynemtom hanyag, 25ös vagy 30fps es film. ez esetben a progival vagy korigálod, vagy a nehezebb dolog megszerkezted a feliratott, bár vannak konverterek is amik átalakitják 23asról 25ös stb...

2009. júl. 22. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:

ha felrak egy rendes kodek csomagot, akkor abban már lesz korrigátor, vagyis tudod állítani a szinkron hang, felirat szöveg sebességét. (ha tudok milyen fps-ű filmhez készült a felirat, onnantól már csak matek:P)

én ace mega codec packból szoktam feltolni mindent+vlc media player, s gyakorlatilag nincs lejátszási gondom

2009. júl. 22. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!