Van különbség a DivX és az Xvid formátumok között?
Ha igen, akkor az Xvid felirat, ugye nem jó a DivX filmhez?
Előre is köszi(:
a felirat nem nézi a codec típusát. szóval xvid, mpg, avi divx mind 1kalap a felirat szempontjából. a program viszont nem mindegy, hogy melyik alá tudod felrakni a feliratott. én smplayert javaslom: egyszerü használni.
egyszerüen szólva a kodolásban van a különbség más algoritmusokkal tömöritik az xvidet és a divxet.
még annyit: ha rossz a felirat csuszik stb...
akkor az a film képkocka számának a "hibája". tehát gyakori a 23.27 vagynemtom hanyag, 25ös vagy 30fps es film. ez esetben a progival vagy korigálod, vagy a nehezebb dolog megszerkezted a feliratott, bár vannak konverterek is amik átalakitják 23asról 25ös stb...
ha felrak egy rendes kodek csomagot, akkor abban már lesz korrigátor, vagyis tudod állítani a szinkron hang, felirat szöveg sebességét. (ha tudok milyen fps-ű filmhez készült a felirat, onnantól már csak matek:P)
én ace mega codec packból szoktam feltolni mindent+vlc media player, s gyakorlatilag nincs lejátszási gondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!