Valaki segítsen?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nagy gondban vagyok. Van egy szerkesztett szövegem ami nagyon fontos. Vigyázztam rá, nehogy baja legyen. Mindig ellenőriztem a gépet nehogy vírus vagy más kerüljön rá. Ma reggel frissített a gépem. Újraindult és a szöveg nincs sehol. Ha megnyitom teljesen üres lap. A csúszkát ugyanúgy le lehet húzni mintha meglenne a teljes szöveg, de a betűk mind eltűntek és az általam használt szövegtípus helyett valami Courier New jelent meg amit nem is állítottam be.
Mi lehet a hiba? Hogyan tudom visszaszerezni a szövegemet? Nagyon kellene. Kérlek segítsetek!!!! PLEASE HELP!!!!
2012. aug. 16. 12:44
1/3 anonim válasza:
CTRL+A-val kijelölöd, majd a betűszínt beállítod feketére. Valószínűleg valaki viccelődik veled, és átállította fehérre.
2/3 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam de nem reagál semmit egyik színre sem. A szöveg továbbra sincs sehol pedig a fájl mérete ugyanaz mint előtte. Nem értem.
2012. aug. 16. 13:16
3/3 A kérdező kommentje:
A Wordben beálítottam a szavak megszámolását és látja a teljes szöveget én mégsme látom a szöveget amit leírtam csak a fehér lapot.
2012. aug. 16. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!