Hogyan kell távolról egymással játszani 2 vagy több gépen a Star Wars Battlefront-tal?
BF1 illletve BF 2 esetében?
Mostanában szereztük meg és nagyon szeretnénk a kisfiammal együtt játszani. Megvan ugyanaz a verzió. Pl Battlefront 1-et nézzük. Próbáltuk azt, hogy multiplayer, direct connection, egyik-nél "Create", a másiknál "Join", beírtuk a másik IP-címét, jelszót, de valahogy nem sikerült megtalálni egymást! Vagy az internet connection-t kellene választani? Még aszem local van, de az biztos nem. Ő debrecenben van, én pesten!
De szerintem menne központi szerver nélkül igaz???
Köszi szépen, még próbálkozni fogunk!
Közben skype-on kapcsolatban szoktunk lenni, beszélni, elég ügyes kis srác, de még csak 8 éves, amúgy keni-vágja a gépet, de azért 1-2 dolgot ő nem tud magától megcsinálni.
Miután egyszer megmutattam neki, akkor már tud.
Ja, telefonutasítások alapján magától megkereste, meg letöltötte torrentről a programot.. :)
Ez a hamachi is jó ötlet, ha lehet, akkor lekerülném a szerverek használatát és ezzel a jól értem emulálni lehet, hogy egy helyi hálózaton vagyunk?
Még egy kérdés. A Skype is működik tulképpen, esetleg annál tudtok JOBB, BEVÁLTABB, egyszerűbb beszélgetős programot játékokhoz?
És akkor legalább nem csörögnének ránk közben mindenféle rokonok, barátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!