Wowozok és fel szeretnék venni egy játékmeneted meg is próbáltam HyperCam 2-vel, de amikor vége lett a videónak megnéztem és nem a wowozást vette fel hanem az asztalt. Melyik képernyőfelvevő programmal tudom felvenni a WoWozást?
"Fraps több erőforrást eszik,túl nagy méretben vesz fel"
Pont hogy keveset eszik. Az terheli a gépet jobban, amelyik kis fájlokat csinál...
Ránéztem a BandiCam honlapjára. Letöltöttem és feltettem a progit. Kimeneti formátumok:
MPEG 1 - ez ugye erősen konvertálás szagú, erről nincs mit írni...
Motion MPEG - "A Motion JPEG (más néven: M-JPEG) egy videó fájlformátum, amely a JPEG tömörítő algoritmus által kódolt különálló képek sorozatából tevődik össze. A leggyakoribb videotömörítő algoritmusokkal szemben, itt minden képkocka önmagában egy-egy kép, ezért a felvétel „mozgalmassága” nem befolyásolja a képminőséget. A Motion JPEG formátumot gyakran alkalmazzák videó DJ-k és multimédia művészek."
- Azt hiszem ez még nagyobb munka, mivel JPEG képeket ment el másodpercenként legalább 24-et, ez sem kis meló, olvass utána...
XVID - Ugye nem kell magyaráznom, hogy konvertálás történik ezerrel...
YU12 - Ez a QuickTime kodekje. És ha kodek akkor dobja magát, hogy konvertál vele...
RGB24 - EZ AZ EGY AMI NEM KONVERTÁL. Viszont akkor nagy lesz a méret!!
Ezekből is látszik, hogy igen is konvertálás történik és attól kicsi a fájlméret, ergo igénybeveszi a procit, ha meg nem konvertál (RGB24) akkor meg nagy lesz a fájlméret, de ezt a FRAPS is tudja. Kérdés??
légyszi nekem csak azt írjátok le hogy melyik programmal lehet felvenni úgy hogy nem villog közbe a Warcraft.
a fraps meg a hypercam nem lesz jó :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!