Miért nem érzékeli a Rendszer meghajtót?
Figyelt kérdés
a minap újra tettem a gépet de furcsa módon a C:\ meghajtót nem rendszer meghajtóként kezeli csak sima meghajtóként valakinek van valmi ötlete erre? előre is köszönöm
2012. aug. 12. 01:30
1/3 A kérdező kommentje:
közben a lemezkezelőben megnézve láttam hogy a rendszert a rendszer számára fenntartott helyre írja.
2012. aug. 12. 01:35
2/3 anonim válasza:
Minden rendben van a gépeddel.
A windows 7 létrehoz egy 100 MB-os rendszerpartíciót, ezen tárolja a rendszerindítási mappát és a hardverekhez kapcsolódó fájlokat, ez alapján tudja meghatározni a rendszerindításához szükséges fájlok helyét.
A rendszerpartíciónak alapból nincs betűjele, így nem jeleniki meg az intézőben.
Az aktív partíció (jelen esetben a C:) határozza meg hogy melyik partíciót használja a gép az induláskor, innen fogja betölteni az operációs rendszert.
3/3 A kérdező kommentje:
végül újraindítás után nem találta a bootmgr-t szóval ismét újra raktam leformázva a 100mb-s területet és így tökéletesen fut, de köszönöm.
2012. aug. 12. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!