Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a jó a minecraftba?

Mi a jó a minecraftba?

Figyelt kérdés
Sokan istenitik, viszont szerintem egy orbitális baromság -.-".

2012. aug. 9. 20:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
22%
eggyet értek a kérdezővel. Én sem értem mi a jó abban a s.ar játékban -.-˝ . Ja értem fejlődjön a képessége vagy mi... Ezért kell megtanulni programozni -.-˝
2012. aug. 9. 20:45
 2/25 anonim ***** válasza:
59%

Ki lehet élni benne a kreativitásod, vöröskő segítségével rengeteg bonyolult, jól működő dolgot lehet csinálni, pl. Számológép, 16bites processzor... aminek nem mindenki érti a mikéntjét.

Legnagyobb rajongótábora a 10-14 évesek körében van, akik régebben még bőven Lego-ztak volna, de mivel a Minecraft-ot nem szükséges megvenni, végtelen mennyiségű "kockád" lehet, és hát valljuk be valamilyen szinten olyan, mint a Lego.

A túlélősdi hamar megunható, de építeni sok szép, komplex dolgot lehet. Mivel van benne több játékos funkció, így egy baráttal jobb dolog lehet "építkezni", megmutatni neki a művedet, vagy esetleg együtt túlélő módot játszani.

Az olyanok körében baromságnak tűnhet, akik a grafikát nézik, vagy csak egyszerűen nem a stílusuk a játék, de ettől még nem kell mindenféle megjegyzést tenni rá, csak egyszerűen "nem jön be", és kész.

2012. aug. 9. 20:46
 3/25 anonim ***** válasza:
64%
Ja. Amikor meghallotam hogy létezik ennyire kreatív játék először else hittem.Nem olyan mint a többi sz@r mint Pl. az a rengeteg lövöldöző vacak amibe meg mondják mit csinálj meg kellölnöd egy csomó mindent, na és ebben mi a jó. Semmi. Az összes primitív vacak . Kivéve néhány stratégiai játékot ahol úgyszint nem mondják meg mit csinál épp úgy mint a minecraftban abban is azt csinálhatsz amit akarsz ez a jó benne. Nem úgy mint azok a kreativitást gátló lövöldözős sz@rok.
2012. aug. 10. 13:30
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a lövöldözős játékokat! Csak a Crysis 2 és Metro 2033 ami leköt mert szerintem izgalmas a játékmenete! Dehogy sokak úgymond 18-20 évesen is legóznak (májkraft. az szerintem elég cinkes :D) -> Ha a saját gyerekükkel legóznak igazi legóval nem gép előtt akkor oké, de így...
2012. aug. 10. 16:32
 5/25 anonim ***** válasza:
22%
akkor nézd meg az MTA:San Andreast xD abban sem kötelező megölni bárkit is -.-˝ szerintem a legcikisebb és a legszarabb játék a világon az nem más mint a májnerkraft xD. Lenézem azokat akik azzal az elgányolt ˝játékkal˝ szórakoztatják a fantáziájukat. 50 emberből egynek sem sikerült rászednie hogy letöltsem...
2012. aug. 10. 17:24
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
51?
2012. aug. 10. 17:44
 7/25 A kérdező kommentje:
Szerintem 10000000-ből se töltené le! Remélem olyan mint én! :D
2012. aug. 10. 17:55
 8/25 anonim ***** válasza:
75%
"A játék élménye pótolja a grafikát"Mint ahogy sokan mondják és ez igaz.Úgy gyanítom az itt a minecraftot szidó embereknek a fantáziája igen kicsi és csak a most "divatos" játékokkal játszanak a minecraftot mert már nem "divatos" ezért már sz@r. Meg aki szakít a régi "jól" bevált játék formával azt egyböl lesz@rozzák mert teljesen más mint a többi játék. Ez olyan mint a középkori európa az új ötleteket egyből elvetik mert hogy az ütközik a vallásal. Ez a primitív gondolkodás ez az ami mindent meg gátol ha jó ha rossz ha FORRADALMI.Az ilyen emberek irígyek hogy ők nem olyan sikeresek mint az aki ezt kitalálta és a legkisseb kritikát se fogad el amit rá mondanak mert úgy gondolja hogy az ő hozzá állása tökéletes és mindenkinek ezt kellene követnie.Szóval azt kérném hogy azért mert más a minecraft nem kell lesz@rozni.Foggad el ,hogy mások ezt szeretik mert nincs beszűkülve a látókörük mint egyeseknek.
2012. aug. 10. 17:58
 9/25 anonim ***** válasza:
0%

o˝csak a most "divatos" játékokkal játszanak...˝

Ott írtam példának az MTA:San Andreast... A GTA sa kb. már 7 éve jelent meg, az mióta ˝most divatos˝ ?

Ha kreatív akarsz lenni, akkor fogj egy darab papírt oszt csinálj vele vmit... És azt, hogy 50 emberből egynek sem sikerült rászednie, hogy játszak vele. És ha 1000 mondják, hogy játszak vele, akkor se fogok ilyen csúnya dolgot tenni. Ez a baj, hogy nektek szűkült be a látóteretek, mert csak egy játékkal akartok játszani... Tudom, hogy unalom van meg minden, de ez már szánalmas, hogy itt véditek szegény játékot... -.-

2012. aug. 10. 18:30
 10/25 A kérdező kommentje:
imádom például a gta san andreast a post 2-öt és az rfactort! egyikse mai játék szóval ne erre épits!
2012. aug. 10. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!