Hová kell bedugni a hangszorot hogy szoljon!?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogy hová kell bedugni a hangszórót, hugy hogy fejhalgatóval eggyüt szóljon, van egy fülesem, meg van egy mikorfonom, + a hangszórók. azt szeretném hogy a hangszóró és a füles eggyüt szoljonak, egyszerre, 6 luk van, csak nemtom meiket hová kell dugni.2012. aug. 9. 18:42
1/4 anonim válasza:
Valószínű, h nem fogod tudni megcsinálni...
2/4 anonim válasza:
De meglehet csinálni. Nekem egy 5.1 fejhalgató + 2.1-es asztali hangfall + 1 mikrofon van bedugva.
Azaz:
1 - Fejhalgató center/sub
2 - Fejhalgató front (jobb-ball)
3 - Fejhalgató back (hátsó jobb-ball)
4 - mikrofon
5 - Hangfall jobb-ball (A subbot konvertálja)
6 - üres
Alaplap függő, hogy tudod-e egyes jack lyukakat konvertálni/beállítani. Mivel a tiéd tud 7.1-et, valószinű, hogy belehet állítani. Csak a hangdriver programját kell előhoznod és ott.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem az a bajom, hogy tudom hová kell bedugni meg minden, csak mondjuk winamp csak fülesen szól, youtube meg csak hangszórókon.
2012. aug. 9. 18:50
4/4 anonim válasza:
Esetleg egy ilyen is segíthet neked: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!