Van egy 500GB os merevlemezem és egy apple airom. A kérdés: mivel előtte winfosom volt, ezért ntfs rendszerben használtam a vinyót, így rajta van 300giga hd film. Hogy a pokolba tudom azt megcsinálni, hogy rárakom a filmeket a fat32-es vinyora?
Figyelt kérdés
Mivel fat32 a közös amit a winfos meg a mac os is elfogad ezért kénytelen vagyok azt használni, de max 4?! Gbot enged másolni a fat32-re így elég nagy bajban vagyok a 10gbos filmekkel.2012. aug. 9. 10:24
1/3 anonim válasza:
exFAT ("FAT64")-t nem irsmeri apple?
mert abban lehet nagyméretü fájl
2/3 anonim válasza:
Hasonló kérdés:
De amúgy ez oltári gáz, hogy az Apple nem ismeri fel csak a FAT32-t, meg a sajátját....
A legkisebb, régi sz*r linux disztró is röhögve mountolja fel az NTFS formátumot.
3/3 A kérdező kommentje:
sajnos nem ismeri fel az exFAT-ot..
2. kommentelő: köszönöm, de előrébb nem jutottam sajnos.. egyébként tényleg vicc..ezt a rivalizálást az apple és az windows között persze h a felhasználok szívják meg -.-"
2012. aug. 9. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!