Számtech válaszoló toplista?
Ti hogyan állítanátok össze a Top5 listát, az itteni válaszolókból?
Tudom, hogy nem lehet pontosan, hiszen sokaknak nincs kint a neve, mindenki másban jó, de a saját véleményetek érdekelne.
Első
Mit árul el a % pontosan? Szerintem semmit. A % rendszer marhaságára a legjobb példa itteni vonatkozásban(SZERINTEM) Hart és az ő 57%a.
A kérdésre rátérve. Írok egyet, de kicsit rossz szájízzel.
Több lesz mint 5 ember, sokakat egy lépcsőre tennék, és mint említve van a kérdés szövegében, még a névvel ellátottak ismereteit se ismerjük, ki tudja kiben mi lapul még. Szóval ezt a listát az általam látott teljesítmények alkották meg.
1. Panda Péter/P.O.C/Hart
2. Sylar7/gyakorivalasz2/Alex1111
3. Zsolti1987/Mukedli89
4. lindmayer/SnakeDoc
5. flr.
Oké, akkor az általam is említett emberke teljesen meggondolatlan, mégis az egyik leghozzáértőbb. Te teljesen félre értelmezed a %-ot, az már inkább a szimpátia.
Vegyük jön egy intel fan a GT 640-el hiába írod neki 100%-ig meggondoltan, hogy a GT 640 ritka kacat, és teszteket is mutatsz, elpontoz mivel neki nem jön be a véleményed, hiába hasznos a válaszod.
Erről beszélek. Sokan félreértik.
Én ha pontozok, mindig szakmai szempontból teszem, de úgy veszem észre, hogy itt nagyon sokan éppen a szimpátia alapján pontoznak, ami nem helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!