Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen programmal lehet...

Milyen programmal lehet korlátozni a processzort?

Figyelt kérdés
2009. júl. 20. 15:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen program nincs, meg egyébként is. Ki az az elvetemült, aki korlátozni akarja a teljesítményt? Más túlhajtja, hogy többet kapjon a pénzéért, azt megértem, de hogy kevesebbet?
2009. júl. 21. 11:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát sokan használnak korlátozást pl a túlmelegedés ellen
2009. júl. 22. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Túlmelegedés ellen általában jobb ventillátort használnak, de sejtem mire gondolsz. A SpeedStep technológia, ami visszafogja a procit minimumra, ha nincs használva, de ezt az újabb processzorok automatikusan csinálják, ez nem program.
2009. júl. 22. 14:23
 4/4 anonim válasza:

Nekem Acer laptopom van, és sokszor nekem is annyira túlmelegszik a procim, hogy egyszerűen kikapcsol a gép.

Ezen a márkájú gépen volt egy program, ahol be tudtam állítani több profilt, amiben szabályozva volt a képernyő fényereje, alvó állapot időpontja, automatikus kikapcsolás időpontja, és a processzor semességét lehetett minimálisra állítani, 50%-osra, vagy 100%-osra.

Biztosan akad valami a neten, de ennek jobban utána kellene nézni.

2010. márc. 29. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!