Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek mik a leggázabb...

Szerintetek mik a leggázabb dolgok facebook-on?

Figyelt kérdés

2012. aug. 8. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Profilkép: Tükör előtt fürdőszobában, napszemüvegben + telefon a kézben..
2012. aug. 8. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
az hogy mindenkit beengednek, nekem ez a legfájóbb
2012. aug. 8. 12:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jó lenne ha kultúráltabb lenne a facebook, a hülyéket meg az iwiw-re gyüjteném..
2012. aug. 8. 12:02
 4/9 anonim válasza:
100%

Mikor kapok egy értesítést, hogy Sanyika kutyája be akar engem jelölni, de szóljak Julcsika hajvasalójának is, jelölje ismerősnek Gizike macskáját.

Továbbá, mikor kiírja valaki, hogy "jaj de éhes vagyok!" Istenem... hát menjél enni, hülyegyerek!

2012. aug. 8. 12:14
 5/9 anonim ***** válasza:
2012. aug. 8. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, jó lenne ha kultúráltabb lenne a facebook, a hülyéket meg az iwiw-re gyüjteném..

A Facebook előtt gondolom te is Iwiw-es voltál. Szerintem így jó mert a hülyék már átjöttek a Facebook-ra, és így ott maradtak a normálisak.

Ez csak neked szól kedves #3-as válaszoló.

2012. aug. 8. 13:19
 7/9 anonim ***** válasza:
2012. aug. 9. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, de az idézetes oldalak létezése esélyes rá !
2012. aug. 9. 15:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Amikor valakit elhagy a párja, és másodpercenként posztolja ki, a "most múlik pontosan" kaliberű számokat, sokat sejtető szöveggel, vagy nyálas idézetekkel párosítva. Nem viccelek, volt ilyen ismerősöm, napokig az ő depis bejegyzéseivel volt tele a falam, aztán tiltottam. Elhiszem, hogy fáj, de miért kell FB-n látványosan szenvedni?
2012. aug. 9. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!