Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet számítógépen...

Hogyan lehet számítógépen karaoke-zni?

Figyelt kérdés

Műszaki boltban mikrofont vettem, mondtam hogy számítógépre kellene karaokezni.. megis vettem.. de rádugom meg minden, nemtudom melyik programmal lehet karaokezni. Ebben kérném a segítségeteket. Egyáltalán lehetséges? a gépemen nincs erősítő de aztmondták ígyis lehet használni simán a gépen. Tudnátok segíteni megoldást találni a problémámra? Előre is köszönöm..

igénytelen, modortalan válaszadók kerüljenek!!

2012. aug. 7. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Vanbasco's karaoke player

[link]

Innen le tudod tölteni a programot és a magyarítást is

2012. aug. 7. 21:28
 2/9 anonim válasza:
2012. aug. 7. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
2012. aug. 7. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:
a teasztár magyar nem muszáj feltöltened ha nem akarod,szerintem jó.
2012. aug. 7. 22:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem, szóval ha én letöltöm az első kommentelő linkjét akkor ha rádugom a mikrofont a gépre akkor tudok karaoke-zni? Mármint úgy mint mintha erősitőn csinálnám csak halkabban??
2012. aug. 8. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem,neked felveszi a gép és aztán lejátsza,nem élőben nyomatod.Mármint a van basco ilyen.
2012. aug. 8. 17:00
 7/9 A kérdező kommentje:
ja éértem, nekem olyanra lenne szükségem ha egyáltalán van olyan amivel rendesen élőben zenével egyszerre nyomatom és egyből vissza hallom nem úgy hogy felveszi.. vagy ilyesmi nincs számítógépre erősitő nélkül???
2012. aug. 8. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok

ha a mikrofon figyelésre van állítva akkor egyenesen a hangszóróra továbbítja a jelet és így lehet élőben karaokezni

2012. aug. 22. 13:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyonszépen köszönöm, és hogyan lehet figyelésre állitani?:))
2012. aug. 24. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!