VHS kazettát DVD-re TV-vel?
Figyelt kérdés
Kaptam egy új tévét aminek a használtai utasításába egy bizonyos PVR alkalmazás van írva, ami azt mondja h az adást fel tudja venni pendrivera... Nos gonodltam, hogy VHS-t így át tudok venni... de nem megy... valaki tudna segíteni? A válaszokat előre is köszönöm:D2012. aug. 7. 20:14
1/3 anonim válasza:
Húúú, jó kérdés! Szerintem így nem lehet... :(
2/3 anonim válasza:
próbáld ki,tedd a videót Euro Scartal a tv-re,és az USB felvevőt is aktiváld.lehet h működik :D
3/3 tamasoft válasza:
Nem fog működni, mert a TV adásokat a TV tuner-ből menti a szerkezet, míg a VHS jel az AV-n érkezik.
Egy megoldás, bár nagyon fapados működhet viszont. A régi VHS recorderek tuneresen (tv antenna szerű koax kábel segítségével) is össze lehet kötni a TV-vel. Kinézel egy nem használt állomást, és "ráhangolod" a TV-t a videóra. Utána felveszi.
Ez előtt 20-25 évvel ez alapnak számított, ma már nevetünk rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!