UPC Fiber Power 25, hogyan működik a wifi netezés?
Figyelt kérdés
Mert az oldalukon láttam, hogy ha wifin keresztül szeretnék netezni, akkor 600 Ft-ot kell havonta fizetni. Ha, pl. van nekem wifis routerem és arra rákötöm a netet, és nem fogom fizetni a 600 Ft-t, akkor kaphatok pénzbírságot, vagy vmit?? Vagy az a 600 Ft/hó. az csak a routerért van??2012. aug. 7. 17:05
1/3 anonim válasza:
-ha ők adják a routert ,akkor ezért havonta 600-at kérnek,
-ha ti vesztek egyet,akkor nyílván nem kér pénzt az upc,
bírságot meg ígyse-úgyse fogtok kapni,
2/3 anonim válasza:
Pontosan ahogy az első leírta.
Ha saját routered van, akkor egy fillérbe sem kerül, ha az övékét használod, akkor havidíjas csak.
(Ez mondjuk elég nevetséges megoldás, de ez van...)
3/3 A kérdező kommentje:
én is csak néztem, hogy itt havidíjat kell fizetni?!!mert még most nekünk t-home-os internet van és ott úgy volt, hogy egyszerre kifizettük a routert, nem kellet havonta fizetni azért...köszi a válaszokat
2012. aug. 8. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!