Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a hibaüzenet?...

Mi lehet ez a hibaüzenet? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Tegnap telepítettem pár játékot, és az egyik indítása után ezt írta ki. Utána a "Bezárás"-ra kattintottam, eltűnt. Játszottam is a játékkal egy kicsit. De továbbra is random szerűen előjön ez a kis hibaüzenet, van hogy más játék közben lép ki az asztalra emiatt.. Azt a játékot most nem régen töröltem, de pár óránként előjön ez a hibaüzenet. De lehet, hogy semmi köze a játékhoz.. nem tudom. Nem vagyok nagy infó guru :)

Valaki tud nekem segíteni? Köszönöm

Windows Xp-m van.

23/L

2012. aug. 7. 15:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és mindig 2x kell a Bezárás gombra kattintani, hogy eltűnjön.
2012. aug. 7. 16:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Valami nagyon régi játék lehetett ez, szerintem belerondított a windows könyvtáradba. Melyik játékról van szó (konkrét név)?

Rossz esetben windows reinstal, jó esetben elég csak a játékot leszedni.

2012. aug. 7. 16:19
 3/3 A kérdező kommentje:

Syberia 1.

Máskor is játszottam ezzel és nem volt gond. Sőt végig is vittem pár éve ugyanezen a gépen.

Játékot már leszedtem ahogy a kérdésben írtam. Igaz a gépet azóta nem indítottam újra.

2012. aug. 7. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!