Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan program amivel...

Van olyan program amivel kétgépet össze lehet ugy kötni hogy lásuk egymás dolgat és át tuggyuk másolni? Ugy mintha össze lenne kötve lanba?

Figyelt kérdés

2012. aug. 7. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy érted, hogy interneten keresztül, akkor arra ott a hamachi.
2012. aug. 7. 15:46
 2/7 A kérdező kommentje:
de azon hogí tudunk egymás cuccost küldeni? nem jöttem rá sehogy
2012. aug. 7. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Az egy LAN-t emulál, tehát ha összekapcsolódtatok, akkor ugyanazt kell csinálni, mintha tényleges LAN-on lennétek. Azonos munkacsoport, fájlmegosztás bekapcsolása, megosztott mappák kijelölése stb.
2012. aug. 7. 15:50
 4/7 A kérdező kommentje:

megosztottuk a mappát de nem látjuk egymásét

:(

2012. aug. 7. 16:05
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ne kérdezd, hogy hogy működik, mert nem tudom.

De azt tudom, hogy az alapkán amit leírtál, EZ az ami kell neked.

2012. aug. 7. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Majd próbájj meg ety hejjesíráss programot is beszerezni!!!
2012. aug. 7. 16:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Team Wiewer , letöltöd mind a 2 gépre felrakod, miután felraktad mind a két gépnek lesz egy azonosítója és egy jelszava a Teamwiewer programon belül. Az egyik gépről rácsatlakozol a másikra úgy hogy beírod a másik gépnek az azonosítóját és a jelszavát, teljes hozzáférést engedélyezed és nincs szükség megosztásra, munkacsoportra , csak az internet sebességétől függ , hogy miilyen gyorsan fog egyik gépről a másikra átmenni az adat.
2012. aug. 7. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!