Sadboj kérdése:
Milyen hűtést vegyek ehhez a processzorhoz, hogy ne melegedjen?
Figyelt kérdés
Amd Atlohn (tm)64 X2 Dual core proceszor 6000+ 3,01 Ghz az ár nem a legfontosabb tényező! Most átlagban 60 párfok alapon a poroci , mikor játszom pl nfs the run akor 81 fok2012. aug. 7. 13:48
1/6 anonim válasza:
Úristen, 81 fokos a proci, és még működik???!!! Egyébként az Athlonok gyári hűtője is elég szokott lenni ha ésszel használja valaki a gépet... Valami nagyot tegyél rá mindenképpen :D
Ettől lehidal bárki aki belenéz a gépbe! :D
2/6 anonim válasza:
Lehet nem ártana új hűtőpasztát rakni a processzorra. Pár száz forint.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem az esztétikára hajtok ha nem a legalacsonyabb höfokra (persze a nem víz hűtésre gondolok!)
2012. aug. 8. 15:01
4/6 anonim válasza:
Én mindenképp a CM-et ajánlom, amelyik hűtőnek vannak rézelvezetései, és 2200 fordulat felett tud teljesíteni bőven meg fogja tenni.
Egyébként az Arctic Cooling Freezer is nagyon jó, azzal sem lenne gondod az tuti!
5/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem megoldatom! A gépházba raktam hátra 2 db 12cm befúj ott , előre egy 12 cm ki szívót ! igy átlag 51 fok ha játszom! Legalábbis Resident evil 5 el 2 és fél óra játék után DX 11 -ben fullon! :) Köszönöm! Augy az én proci hűtöm úgy néz ki hogy egy nagy borda középen egy rézszál oldalt 2 db ilyen kis venti.
2012. aug. 12. 16:56
6/6 anonim válasza:
Akkor ezek szerint nem a processzor hűtésével volt a gond, hanem a kifújt forró levegő elvezetésével :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!