Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen hűtést vegyek ehhez a...

Sadboj kérdése:

Milyen hűtést vegyek ehhez a processzorhoz, hogy ne melegedjen?

Figyelt kérdés
Amd Atlohn (tm)64 X2 Dual core proceszor 6000+ 3,01 Ghz az ár nem a legfontosabb tényező! Most átlagban 60 párfok alapon a poroci , mikor játszom pl nfs the run akor 81 fok

2012. aug. 7. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Úristen, 81 fokos a proci, és még működik???!!! Egyébként az Athlonok gyári hűtője is elég szokott lenni ha ésszel használja valaki a gépet... Valami nagyot tegyél rá mindenképpen :D

[link]

Ettől lehidal bárki aki belenéz a gépbe! :D

2012. aug. 7. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet nem ártana új hűtőpasztát rakni a processzorra. Pár száz forint.
2012. aug. 7. 15:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem az esztétikára hajtok ha nem a legalacsonyabb höfokra (persze a nem víz hűtésre gondolok!)
2012. aug. 8. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Én mindenképp a CM-et ajánlom, amelyik hűtőnek vannak rézelvezetései, és 2200 fordulat felett tud teljesíteni bőven meg fogja tenni.

Egyébként az Arctic Cooling Freezer is nagyon jó, azzal sem lenne gondod az tuti!

2012. aug. 9. 15:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem megoldatom! A gépházba raktam hátra 2 db 12cm befúj ott , előre egy 12 cm ki szívót ! igy átlag 51 fok ha játszom! Legalábbis Resident evil 5 el 2 és fél óra játék után DX 11 -ben fullon! :) Köszönöm! Augy az én proci hűtöm úgy néz ki hogy egy nagy borda középen egy rézszál oldalt 2 db ilyen kis venti.
2012. aug. 12. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint nem a processzor hűtésével volt a gond, hanem a kifújt forró levegő elvezetésével :)
2012. aug. 13. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!