ExtremeHD kérdése:
Tudnátok ajánlani olyan PC-t ami viszi a GTA4-et, CoD MW 3-at, Max payne 3, és 100K-ig monitorral, egérrel, bill-el, Lényeg csak a GTA-t vigye mediumon vagy highon. Milyen vidikarit vegyek? összerakjak gépet vagy kompletten vegyek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 13:33
1/8 anonim válasza:
szerintem ha ezek az elvárásaid akkor használt gépen gondolkodj, nézz szét ott. a komplett gépek mindig drágábbak, sokkal jobban kijön az ember ha maga veszi meg a cuccokat és ő vagy egy hozzáértő barátja szereli össze. mindenesetre még talán össze lehetne egy alsó kategóriás gépet rakni úgy, hogy vigye mediumon nem magas felbontáson ezeket a játékokat, de csak úgy, ha nem lenne benne monitor, billentyű, egér. de annyiért egy jobb használtat is vehetsz
2/8 anonim válasza:
Szerintem is érdemesebb külön - külön megvenni az alkatrészeket. [link]
Itt még össze is lehet szereltetni :)
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm..max 110K-120K költök rá! Csak a GTA4-et vigye jó graffon
2012. aug. 9. 10:40
4/8 anonim válasza:
szerintem a 120K-ba sé fér bele nagyon úgy hogy benne van a monitor, meg a többi ilyen dolog. 120K csak magára a gépre elég.
5/8 anonim válasza:
Monitor + egér + bill 5ftból már megvan. Egyébként a GTA4 átbszós játék, mert én 2010ben összeraktam egy full extrás gépet, minden ment rajta maxon, csak a GTAIV nem. Mediumon árnyékokkal már FPS problémák voltak. Nagyon szép a játék lowon is, árnyék offal szerintem, ne az legyen neked az etalon. Viszont, az Assassin's creed széria minden tagja fullon megy, a Max Payne 3 is, és a CoD is! :)
6/8 anonim válasza:
azt megnézem hogy veszel monitort 5k-ért úgy hogy egérrel meg billentyűvel...legalábbis ha nem egy utolsó sz*r 600*400-as felbontású mocskot akarsz
7/8 anonim válasza:
Bocs, 6. vagyok és előttem lévő nem láttam hogy nem 5k-t hanem 5 forintot írtál. De ettől függetlenül egy monitor(ami jó) nem olyan olcsó.
8/8 anonim válasza:
3kért vettem egy noname monitort, a fényerőt csutkára kellett nyomni, de semmi baj vele egyébként. Nagyon szépek a játékok vele, semmi panasz rá. A régi 15k ftos lapos monitorommal ugyanezeket a játékokat ugyan ilyen setuppal szarabb minőséggel játszottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!