Szerintetek apránként jó ötlet erröl a konfigrol ere váltani?
ugy gondolom hogy mindig lesz pénzem akkor kicserélek valamit mert elégé kivan már a gépem az alaplap elhasználodot szerintem meg a vidikari is ami 3 éves volt kipurcan az 1 4650es gddr3mas radeon 512 kártya volt
a konfigom
táp
xdl 450w
alaplap
asroc n68-s
ram 2*1 gb kingston a tipus számát fejböl nem tudom
vidikari :
5450 gigabyte 512mb gddr3mas
proci:
amd ahthlon x2 dual core 5000+ 64bit 2,61ghz
vinyot nem akarom cserélni
amilyen cucokat akarok venni
alaplap:
GIGABYTE GA-970A-DS3 18e-19e ft közt van
proci
AMD FX-4100 3.60GHz AM3+ BOX 27e-28e ft közt van jelenleg
ram
KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3K2/8G 14e-15e ft közt van
video kártya
SAPPHIRE 11192-14-20G HD6670 1GB GDDR5 PCIE 23-24e ft közt van
táp
CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX 13e-15e ft közt van
apránként cserélném a dolgokat elöször a procit meg a tápot és a ramokat venném meg
ja és a régi gépemből a dolgokat ugy nagyjából menyiért lehetne eladni az alaplapot kivéve mert az van tropára menve
gyorsan meg néztam hogy jelenleg milyen ramok vanak a gépembe
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800MHz
Ha már kicseréled, akkor ésszerűen tedd.
táp:FSP HEXA 400w : 10 000Ft
ram:bármilyen(KINGSTON) ddr3 1333MHz 11 000Ft
alapa:bármelyik(msi,asrock)olcsó Am3+:12 000Ft
vga:msi hd7770 :33 000Ft
cpu:fx4100: 27 000Ft
Ez így talán még olcsóbb is, és persze erősebb(játékra) is.
nvidia chipsetes asrock alaplapot nem akarok veni meg utáltam az egész nvidiat meg asrockot is inkább amd vagy intes chip set
és ezen az alaplapon van 2 video kártya foglalat meg több ram foglalat van mint a mostanin és amd chipset ez az alaplap ami most van 2éves de elégé érdekes és az fsp tápnál a 400w az elég lenne annak a nagy video kártyának amit te leírtál mert nem hiném :S
Nem tudom mi bajod van a 400 wattos táppal, a tisztán látás miatt ezekre az alkatrészekre gondoltam pontosan: [link]
Elhiszem, hogy jó konfigot szeretnél magadnak, de annyira lerí rólad, hogy nem értesz hozzá, hogy talán inkább nézz utána kicsit a dolgoknak, vagy hallgass másokar . Két vga foglalatról beszélsz és hd6670-et akarsz venni, meg 15l-éer ramot,a tápról meg ne is beszéljünk.
ara talán nem gondoltál hogy késöbb nem akarok már uj alaplapot venni?
lehet a vidi kari meg a táp nem a legjobb választás :D
ramnak meg nagyobb az ora jele amit írtam és amit meg ti ajánlgatok azok meg 1300mhz és 300mhz-val lasabb :D na és inkább nem akarok sporolni mert elégé beszoptam már az olcso dolgokal :D
és ha most van pénzem akkor most vennék tápot és tápbol amit linkeltem ara kéne inkább beruháznom ja meg iponon néztem a dolgokat és máshol is körül néznék mielött vásárolnék
vidikari az lehet nem jo választás de azon meg inkább sporolok mert az nem lét fontoságu pl a windows meg más dolgoktak a gyorsabb betöltésében és pl a 3dmaxbe se a renderelésbe :D
Lemaradt a link, viszont még mindig nem érted a lényeget :(
bocsánat de az alaplap még mindig nem tetszik :S mert csak 2 ram foglalat van rajta és pl meg veszem a 2x 4gb ramot az 8 de ha késöbb még szeretnék veni +4gb ramot vagy 8gb ramot mert ugy lesz pénzem akkor vehetek 1 uj alapot is :S
videokártya foglalat 1 db van és nekem 2 kell mert ha valamikor netalántán még nagyobb fejlesztést szeretnék akkor beruháznék 2 normálisabb videokártyára is
és akkor meg nem akkarok már ezekre költeni
és elég drága helyen néztem a dolgokat
ipon az ugy látszik drágább mint az az oldal ahonan te a te listádat össze álitotad de nem az iponál vetem volna meg a dolgokat csak ahoz viszonyitotam az árakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!