Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Akadt egy elég nagy problémám...

Akadt egy elég nagy problémám e-mail cím jelszóval kapcsolatos, mit lehetne tenni? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy emailem és jelszót változtattam rajta mert egyik ismerősöm belepiszkált,tudta a jelszavam.Idegességemben viszont elfelejtettem az új jelszót,megpróbáltam már mindent ami re emlékszem de egyik sem jó.5 éve csináltam és sajnos fogalmam sincs hogy mi a válasz a biztonsági kérdésre (jelszóemlékeztető) de még azt se tudom hogy a kérdés mi volt...Írtam supportnak hogy probléma van de válasz persze nincs.Na most ilyenkor mit kéne tenni?Nagyon fontos lenne hogy megtudjam az emailem jelszavát!Esetleg felkéne törni(a saját emailem,röhej..) csak ehhez sem értek.Valaki aki esetleg tud légyszi segítsen!

2012. aug. 6. 15:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!