Miért van az hogy egyet kattan a gépem és lefagy?
Figyelt kérdés
Sziasztok,tegnap telepítettem újra a gépem mert kék halálos volt. Újratelepítés után jól futott. Hazaértem bekapcsolt és EGYET KATTAN és lefagy. Akár hányszor újraindítom mindig ezt csinálja. Most feljöttem csökkentett móddal azzal meg működik. Kérlek segítsetek ! ( EGYET KATTAN ÉS LEFAGY )2012. aug. 6. 11:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem újból rakd újra, vagy próbáld másik egérrel.
2/5 zsoltika75 válasza:
ha friss rendszer akkor újra kell telepíteni!hajrá!
3/5 anonim válasza:
Rakhatod akárhányszor, ez HARDVER hiba is lehet! Ezt olvasd el, eleve a kékhalál súlyos rendszerhibára figyelmeztet.
4/5 anonim válasza:
Kapcsold ki az Automatikus újrainditást aztán olvasd le a hibakódot. Lehet, hogy valamelyik driver okozza.
5/5 anonim válasza:
Nálam is felvillant a kékhalál, mi derült ki? A mobilnet stickjét tiltotta le az Eszközkezelőben a védelem. Hogy aztán miért? Sőt, a szinte soha nem használt IE8 sem tudott a netre csatlakozni. Sticket újratelepítettem, most már működik. Ennyi is elég a kékhalálhoz (nekem újraindult, de nem fagyott le).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!