TheOnlyOne01 kérdése:
Nekem lenne egy olyan bajom, hogy a minecraftba amikor csatlakozni próbálok egy szerverhez ezt írja ki: " you are not white-listed on this server ". Miért írja ezt ki?! Lefordítottam, hogy mit jelent, de alapból azt se tudom mi az a fehér lista.
Figyelt kérdés
A fehér listán szereplő emberek azok az adminok vagy mi?2012. aug. 6. 11:14
1/5 anonim válasza:
A white-list-en vannak rajta azok, akik játszahtnak a szerón.
A white-list-re felkerülni úgy lehet általában hogy felmész szerver weblapjára, és ott jelentkezel a szerverre,
de lehet hogy amit te próbáltál az privát szerver.
2/5 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm válaszodat.
Hát tegnap este meg még ma hajnalba is tudtam játszani a szerveren. Akkor megpróbálok a honlapján jelentkezni rá.
Még egyszer köszönöm!
2012. aug. 6. 11:24
3/5 anonim válasza:
Lehet csak újítást raktak be, és azért volt lezárva (ha 1-2 ember volt rajta, ha több, akkor nem)
4/5 A kérdező kommentje:
Már sikerült belépni a szerverre. Idő visszatekerés volt és gondolom ezért nem tudtunk felmenni.
Köszönöm a válaszaitokat!
2012. aug. 6. 14:11
5/5 anonim válasza:
whit-list-et akkor szoktak be rakni hogyha a szerver privat vagy újítják vagy most építik .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!