Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van a minecraftba...

Miért van a minecraftba mindenek kék körvonala?

Figyelt kérdés
Sziasztok lenne egy kérdésem a minecraftal kapcsolatba. A kérdésem az, hogy a múltkor mikor még játszottam akkor még teljesen normális volt a minecraft. (A következő indításnál már ilyen volt. ) Most pedig minden kockának van egy kék körvonala és ez iszonyat feltűnő. Főleg ha egy sötét barlangba vagyok akkor látszik a legjobban. Remélem nem valami nagyobb hiba mert az nem lenne túl jó Aki tudja mi lehet a probléma az írjon mivel most jött ki az 1.3.1 és nagyon ki akarom próbálni csak így nem lehet játszani mert nagy frusztráló. Ha kell csinálok egy képet, hogy lássátok de szerintem el tudjátok képzelni :) A válaszokat előre is köszönöm.

2012. aug. 5. 22:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Küldj nekem egy screenshot-ot .Hátha tudok segíteni.
2012. aug. 6. 12:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké küldök
2012. aug. 6. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!