Ha egy felhasználó törölve lett a gépen, azt vissza lehet állítani?
Figyelt kérdés
Windows. Rendszergazdaként volt beállítva az én felhasználóm, és kölcsönadtam a gépet. Egy mappát levédtem, hogy csak azzal a felhasználóval lehessen megnyitni.
Lett csinálva egy másik rendszergazda fiók is, akkor még megvolt az én fiókom. Azóta nem tudom mi történt vele, de "letörlődött" az én fiókom, és így nem tudom megnyitni azt a mappát. Ilyenkor mit lehet tenni?
2012. aug. 5. 16:59
1/2 anonim válasza:
Ha egy felhasználói fiókot törölsz akkor behoz egy kérdést hogy a rajta levő cuccokat lementse-e a másikra. Viszont ha magától törlődött akkor nem tudom mit lehetne tenni.
2/2 Golan Trevize válasza:
Lépj be a beépített rendszergazda felhasználóval, és meg fogod tudni nyitni azt a mappát is. (Feltéve, hogy maga a mappa megvan, csak nem férsz hozzá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!