Laptop,1. aksi töltés. Nem töltöttem 16 óráig, mennyire baj?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam laptopot. Szüleim vették, én lány vagyok, nem értek annyira ilyen dolgokhoz.
Azt mondták, merítsem le teljesen (én nem voltam boltban mikor megvették) aksit, lemerítettem. Utána feltettem tölteni, kb. 2-2,5 órára. Zölden világított. Este/éjjel már használtam... tehát nem töltöttem aksit 16 óráig.
mekkora baj?:S azt mondják 1. töltés nagyon fontos. Ugye nem csesztem el semmit? most ráraktam töltőre.
2012. aug. 5. 08:03
1/1 anonim válasza:
A 16 órás töltés teljesen értelmetlen, úgyhogy nem történt semmi baj. Tartsd mindig feltöltve, a teljes lemerülést lehetőleg kerülni kell. Nem igényelnek már ezek az új akkuk semmi szakértést, használd nyugodtan.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!