Szerintetek így megjelenne a comodo ikonja?
comodo intenret securityt használtam,de volt vele egy kis gondom bekapcsoláskor nem jelent meg az ikonja,de amikor megnyitottam akkor ki írta hogy a comodo ügynök nem tudott elindulni úgy ki kellet lépnem a comodoból és újra elindítani akkor jó volt de az zavart mindig és néha el felejtetem ezt:S ja meg hogy ezt senki ne írja már próbáltam a jobb klik tálca tulajdonásgok...
Start menü -> Beállítások -> Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Szolgáltatások -> COMODO Internet Security -re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Bejelentkezés fül -> A szolgáltatás együttműködhet az Asztallal ( kipipálod ) -> OK -> Restart.
Legalábbis nálam így van beállítva és nincs semmi ikon megjelenési problémám.(ezt egy fórumból szedtem)
meg azért kérdezem hogy ez működik e mert össze állítottam egy új védelmet úgy le kéne szedni ami most van és feltenni a comodot ha nem sikerülne akkor meg vissza ehhez remélem tudtok segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!