Elromlott a monitorom vagy egyéb hiba?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy ma reggel bekapcsoltam a gépet, be is töltött a gép, viszont a monitor nem. Azt hittem hogy csak valamit hibázott a gép ezért újraidítottam. de még akkorsem működött, utána megnéztem a vezetékeket hogy mindeggyik jól illeszkedik-e, de mindegyik jó volt. Lehet elromlott?
Ez egy drága 45.000 ft os monitor volt nem akarom hogy elromoljon. Ha tudtok segítek akkor lécci írjatok mert ami most van bent monitor nagyon kicsi és rossz is így! köszi
2012. aug. 4. 08:28
1/3 anonim válasza:
Ha másik monitorral megy akkor sajnos esélyes, hogy elromlott. De lehet az is , hogy csak a vezeték tört meg valahol.
Mennyi idős az a monitor?
2/3 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem nagyon tudom, úgy kb 1 éves.
Sajnos nem értek nagyon hozzá de azért ki bírtam csrélni hála istennek :D köszi a kommentet
2012. aug. 4. 08:34
3/3 anonim válasza:
ha egy éves akkor még garanciális. 3 év garancia szokott lenni a monitorokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!