Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows xp SP3 vagy Windows 7...

Windows xp SP3 vagy Windows 7 a stabilabb?

Figyelt kérdés
A Grand Theft Auto San Andreas-ba nagyon sok módot tettem be egy kis ideig játszok aztán azt írja ki,hogy a gta_sa. Exe hibát észlelt ezért leáll, nem lehet az az oka, hogy windows xp sp3-van? A windows 7-el stabilabb lenne és nem omlana össze? Vagy ez hülyeség?
2012. aug. 2. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem a Windows az oka, ez biztos.
2012. aug. 2. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez inkább a játék hibája, nem bírja a sok modot - mert nem minden szimpatizál egymással -, de ez a legtöbb játéknál így van.
2012. aug. 2. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát meg kell keresni mióta csinálja ezt és azt a mod-ot ami a hibát generálja törölni kell.
2012. aug. 2. 19:19
 4/4 A kérdező kommentje:
nem tudom ismeritek-e ,de a niko bellic stories mod-ot tettem be arra az IV autókat,radar,hud,textura,fegyverek,stb....ebből nézzem meg ,hogy külön külön melyik a rossz?
2012. aug. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!