Kihalt gépnek a winchesteréről akarok leszedni dolgokat, hogyan?
Figyelt kérdés
Édesanyámnakagépe kihalt, azt mondta hogy előtte egy nagy piros szem jelent meg egy ablakban ( sztem NOD32 :P ) és mikor kikapcsolta a gépet azóta a windows csak folyamatosan tölt befelé de sohasem végez.De ea winchesteréről eakarná szedni a dolgait mert vannak amik nagyon fontosak.Munkahelyére kell!!Arra gondoltam hogy belerakom az én gépembe csak attól fosok hogy nekem is bene szarjon vagy össze ne omoljon mert azon a winyón vana másik operációs rendszer.Szerintetek ebbne az esetben mit kellene tenni?Semmi féle képpen nem akarnák formázni.2009. júl. 18. 12:39
2/4 anonim válasza:
Ha csak másodlagos vinyónak rakod be a saját gépedbe, akkor sima adatlemezként fog szerepelni, és semmi nem fog magától elindulni rajta.
Egyébként jó ötlet az 1. válasz is, simán tudsz vele pl. pendrive-re kimenteni adatokat.
3/4 anonim válasza:
keres szakember(lehet a szomszéd gyerek is, de értsen hozzá).
amúgy simán belehet rakni a másik gépbe a vinyot, de szerintem te nem vagy ezen a téren a helyzet magaslatán. így ne próbálkoz, főleg hogy fontosak az adatok.
4/4 anonim válasza:
Fogsz egy másik vinyót felraksz rá egy új xp-t aztán feldugod a meghalt "vinyót" is.Az új Xp-t bootoltatod be és felteszel egy GetDataBack for NTFS nevű programot.Fontos hogy a kihalt vinyót semmifélekép ne formázd!!!! Ha esetleg a gép nem ismeri fel a vinyót a program felfogja ismerni.Elvileg ez segíthet még... ha ezse akkor télleg k.o. a vinyó bízd szakemberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!