Miert hullamzik a monitorom?
10 perce a semmibol elkezdett hullamozni a monitorom. Monitor:MON ASUS VH192D 19" Wide 1366x768 1000:1 5ms
Foleg sotet kepeknel,fekete weboldalaknal latszik. kezd nagyon zavaro lenni. (nem tudom ettol e de 10 percer azutan kezdte miutan vegeztem az upc net beszerelésel
a kihuzom a netet egybol megal (Szerintem táp akkor jo. Ismerosomtol ezt a valaszt kaptam:
Gyenge minőségű D-sub kábel esetén elképzelhető, hogy a környezetéből összeszedi a különböző elektromos, akár az UTP által sugárzottat, vagy a koax távtáplálásáét, stb...
A kérdező kommentje:
probléma fenn áll kábel csere után is sajnos :S De amint kihúzzuk az UTP-t, jó. Magat a monitort minek vigyem szerelohoz,visszakuldenek. monitor jo csak akkor hullamzik ha bevan szurva az UTP kábel,illetve azota miota bevan szerelve a net. Mit csinaljak? Betonozzam le a kábelt? :/
Mind2 kábelt kicsereltuk tápkábelt is vadi ujra
UTP kábelből létezik olyan ami teljesen szigetelt. Nem csak az érpárok vannak összesodorva hanem az egész be van tekerve egy alu szigetelőrétegbe. Én megpróbálnám ezzel, kicsit drágább mint a sima UTP de megfizethető...
Még esetleg azt próbáld meg, (kicsit barkács megoldás)ha használsz DVI - DSUB átalakítót azt tekerd be alufóliával. Előfordulhat, hogy ott vesz fel zavart... Kicsit paraszt megoldás de egy próbát megér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!