Parancsikonok, mappaikonok visszaállítása alapértelmezett ikonokra?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy win7 témát ami teljesen átformálja a win7-et kinézetre mappákkal eggyütt és le szerettem volna törölni mert nagyon belassult a gép tőle vissza is állítottam mindent legalábbi azt hittem amíg észre nem vettem(program letörlése után) hogy a mappa és parancsikonok ugyanazok maradtak amit a téma adott magával, hogy tudom ezt visszaállítani windows alapértelmezettre mer vezérlőpultban bárhol keresem nem találom. Rendszer visszaállítás nem jó mert nincs olyan időpont mielőtt felraktam volna ezt a hülye témát-.-". Megoldás?2012. júl. 31. 04:04
1/1 anonim válasza:
" Megoldás ? "
Újratelepítés .
Ezt a winedet, ez a téma összebarmolta,helyre nem hozod másként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!