Van egy GPS (Mio) és rászeretném tenni az IGO8-at! Hogy lehetne ezt megoldani?
Figyelt kérdés
Természetesen nem iGO van rajta ! Valaki valami ötlet?
Előre is KÖSZÖNÖM!
Üdv.:Zoltán
2012. júl. 29. 02:26
1/25 anonim válasza:
Hát az lenne a kérdésed hogy honnan tudod letölteni??
2/25 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést az értelmezéseim szerint úgy akartam feltenni ,hogy megvan az iGO8 :)
2012. aug. 5. 01:18
3/25 anonim válasza:
Ja igy már más :D Hát nekem wayteq van de hátha ugyan az a kettő :D Ráteszed csak simán a GPS re és a beállitás menübe állitolag lennie kéne egy olyan pontnak hogy navi mappa. (a wayteq-ban igy van) irj ha ez megvan :D
4/25 A kérdező kommentje:
szia csak jövőhéten tudok írni de amúgy elveszett az iGO8 (újratelepítés)!
2012. aug. 7. 00:44
5/25 anonim válasza:
Okés. MAjd irj privát üzenetet vagy ide is jüéesz irni :D
6/25 A kérdező kommentje:
Szia ! Megjöttem csak segítettem Gyulán a pápámnak :) elősször is nincs meg az iGO8 :/ mit csináljak?
2012. aug. 10. 12:16
7/25 anonim válasza:
Hát valahonnan le kéne tölteni. DE igo8 ból én ugy láttam hogy csak régiek vannak fent. De van az igo primo amibol már van ujjab is. Van ncore-nod?
8/25 A kérdező kommentje:
Nincsen sajnos :/
2012. aug. 11. 15:03
9/25 A kérdező kommentje:
Lehet ez az 1órq múlva leírom :)
2012. aug. 11. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!