Hogyan kell csinálni házilag mélyládának ládát?
Van 1 M.N.C 180Watt-os hangszóróm. Egy Creative 2.1-es hangrendszernek a mély ládájába ment bele a gyári helyett,mert azt szétrágta a kedvenc kiskutyám! :/
Viszont ha kicsit feljebb tekerem a hangerőt,akkor eléggé betorzít,és ez szerintem azért van,mert kicsi a láda.
A másik problémám az,hogy hangerő tekerésekor erősen besistereg a két kicsi. 3 és fél éves a cucc,lehet,hogy már kezdi magát megadni?
engem is érdekelne a dolog
amúgy kérdező, ne csodálkozz, nekem a 150 W-os már 30-40 %-nál elvislehetetlen módon torzít, de nem hiszem h a láéda miatt lenne, tudja fene ezer dolog bezavarhat neki, legutóbb a vezetéket lecseréltem rövidebbre, már az is javított rajta
sok szempontot kell figyelembe venni, köztük amiket érdemes a hangtöbbszöröződés minimalizálását, belül a dobozban minél jobban elnyeletni a hangot, erre alkalmas a szivacsa vagy leginkább az üvegszálas gyapot de azt nem merem ajánalni
a hang ütközési felületét minél kisebbre csökkenteni is érdemes, pl minél szellősebb hangszórót belerakni
hangszóró méret és teljesítmény, minőségtől is függ
illetve hogy milyen mélyládát szeretnél, az én kedvencem az Exponenciális tölcséres mélyláda, 2 db-ot elhelyezve rendesen elnyeletve a hangot tökéletes hangzást ad még egy koncerten is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!