Mennyiért lehetne eladni ezt a laptopot?
Külsőleg csak 1 nagyon kicsi kopás van rajta a touchpad mellett azonkívül teljesen oké még a matricák is megvannak rajta. Aksit még soha fel nem töltöttem szal rendesen gyári csomagban van bontatlanul. Igaz lassan 4 éves lesz, már nem garanciás, de még eddig soha nem volt vele semmiféle probléma.
Ja és a monitor jobb szélén van 1 hajszálvékony csík, az nem tom mitől keletkezett egyszer csak ott volt, de már több mint egy éve szal semmi komoly. Kb észre se lehet venni. :)
Az a vicces, hogy néztem, hogy mostanában mennyiért lehet megvenni ezt a laptopot, de nem volt ára, illetve már nem igen kapni, ahol néztem szóval nem nagyon tudok mire számolni. ><
Igen, kb én is 40-50kra gondoltam bár jó lenne annyit "kisajtolni" belőle, hogy egy kevés hozzátételével fussa egy új viszonylag jó gépre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!