Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mennyiért lehetne eladni ezt...

Mennyiért lehetne eladni ezt a laptopot?

Figyelt kérdés

Külsőleg csak 1 nagyon kicsi kopás van rajta a touchpad mellett azonkívül teljesen oké még a matricák is megvannak rajta. Aksit még soha fel nem töltöttem szal rendesen gyári csomagban van bontatlanul. Igaz lassan 4 éves lesz, már nem garanciás, de még eddig soha nem volt vele semmiféle probléma.

[link]

Ja és a monitor jobb szélén van 1 hajszálvékony csík, az nem tom mitől keletkezett egyszer csak ott volt, de már több mint egy éve szal semmi komoly. Kb észre se lehet venni. :)

2012. júl. 27. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Adás-vételi helyen a laptopokat/telefonokat a jelenlegi ár 70-80%-ért adják el. Tehát van egy gép ami 100.000 Ft, azt ők valószínű hogy 70-80.000 Ft-ért fogják eladni. De kell nekik 25-30% haszon. Számold ki mennyiért veszik be. Ja és mivel nem új, ezért azt is beleszámolják...
2012. júl. 27. 15:31
 2/6 lindmayer ***** válasza:
kb 40-50 ezerért még el tudod passzolni, ha szerencséd van
2012. júl. 27. 15:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Az a vicces, hogy néztem, hogy mostanában mennyiért lehet megvenni ezt a laptopot, de nem volt ára, illetve már nem igen kapni, ahol néztem szóval nem nagyon tudok mire számolni. ><

Igen, kb én is 40-50kra gondoltam bár jó lenne annyit "kisajtolni" belőle, hogy egy kevés hozzátételével fussa egy új viszonylag jó gépre. :)

2012. júl. 27. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
40-50 ezerből nem veszel jó gépet :D
2012. júl. 27. 16:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Ezért írtam, hogy már ne kelljen túl sokat hozzátenni és fussa egy jó gépre. (eladási ár + 30-40k) :)
2012. júl. 27. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:
max 40k
2012. júl. 27. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!