Mit tegyek a gépemmel? Iszonyatosan lelassult, vagyis nem is lelassult, inkább mindenre 2-3-szor kell klikkelni, hogy érzékelje.
A billentyűvel gyorsan tudom használni, de billentyűzettel nem tudok mindent megoldani.
Ha egérrel akarok a tálcán egyik ablakból a másikba lépni, akkor első klikkre semmit sem reagál...
Mi történhetett, és mit tegyek ellene?
Tegnap még nem volt semmi. Esetleg ha visszaállítanám egy tegnap egy tegnapi időpontra a gépe, az segítene? csak azt meg nem tudom hogy kell, csak hallottam ilyesmiről.
Leírnátok valami jó megoldást, meg hogy mi okozhatja ezt?
Köszi előre!
Nagy nehezen visszaállítottam a rendszert két nappal korábbira, de ez nem használt.
Töredezettséget pár hete mentesítettem.
Még gyanakodtam arra is, hogy épp most frissítettem az Eset próbaverzióját, egy másik próbaverzióra. De ha nem netezek, csak a mappáimat rendezem, word docot szerkesztek, akkor is fura.
És most, hogy az egeret említed Első, hát... Tényleg olyan, mintha az egér jobb gombja nem érzékelne úgy ahogy korábban. Szóval úgy tűnik ez lesz a baj. De most ki-behúztam, és nincs változás.
Egyik ablakból a másikba lépnék, és tényleg csak akkor érzékel, ha erősen nyomom.
Most akkor elromlott az egér???
Lehet vele valamit kezdeni? Optikai egeret még sose szedtem szét. Segítene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!