Monitor hiba vagy a géppel van valami?
Üdv,
olyan problémàm lenne,hogy amikor bekapcsolom a gépet,elkezd betölteni,majd sípol négyet és vàlaszthatok,hogy f1-et nyomok a folytatàshoz vagy DEL billentyűt a beàllítàsokhoz.Eddig az f1 működött utàna betöltött rendesen,de ma reggel f1 utàn màr csak fekete a képernyő,pedig a monitor tovàbbra is zölden vilàgít.
a csatlakozókat megnéztem,és nemrég portalanítva is volt.
még kiír egy ilyen szöveget is: ***Warning:your computerCPU Fan Fail or speed too low***
lehetséges h az az elemszerű valami merült le? mert mondtak nekem ilyet.
előre is köszönöm a vàlaszokat
Nézd meg forog e a cpu hűtő venti. Ellenőrizd és ha szükséges biráld felül a riasztási küszöböt a cpu ventilátor forgási sebességére.
Ezt ne tiltsd le, lehet épp most van rá legnagyobb szükséged mert például takaritás közben ezt kihúztad vagy rossz helyre dugtad vissza.
Akármit is állitasz a biosban mentsd el a beállitásokat, ha ezek után is jön az f1-re várakozik lehet tényleg az elem gyengül.
fú azt hiszem hívnom kell egy hozzàértő embert,mert nekem mint lànynak ez magas :)
köszönöm mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!