Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki segítsen, mi a baja az...

Valaki segítsen, mi a baja az egérnek?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy a mai napon kezdődött, hogy mozgattam az egeret, aztán egyszer megállt a képernyőn, mozgatom összevissza és elindul, igen ám de olyan hangot ad ki a gépen, mint amikor benyomom az egeret az usb csatlakozóba. (tehát kikapcsol, bekapcsol - mintha láthatatlanul kihúznám és beraknám az egeret..)

2012. júl. 26. 21:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
gondolom usb-s egered van valami baj lehet az usb vel vagy a gépedbe/laptopdba nem jó ha be teszel egy usb próbált más helyen bedugni az egér usb-jét?
2012. júl. 26. 21:54
 2/19 A kérdező kommentje:
mindenhol próbáltam de ugyanaz.. amikor megáll a képernyőn, akkor olyan mint ha ki lenne húzva és a lézer lámpa sem ég..
2012. júl. 26. 23:02
 3/19 anonim ***** válasza:
Jártam már így gondolom egy olcsó egérről van szó gyakori hiba ez náluk általában érintkezési vagy szálszakadás a gond :)
2012. júl. 27. 08:21
 4/19 A kérdező kommentje:
kiszedtem belőle a csavart, kicsit koszos volt, apám szava ellenére (hogy nem az a baja, hanem valami program műveli ezt az egérrel) visszaszereltem, azóta jó:)
2012. júl. 27. 13:16
 5/19 A kérdező kommentje:
áhh megint kezdi, megőrülök :D
2012. júl. 27. 13:18
 6/19 Golan Trevize ***** válasza:
Meg van törve a kábel.
2012. júl. 27. 13:23
 7/19 A kérdező kommentje:
semmi baja a kábelnek.. mondom, olyan hangot ad ki amikor lefagy, mintha kihúznám és bedugnám.. mintha újracsatlakozna..
2012. júl. 27. 14:56
 8/19 Golan Trevize ***** válasza:

Mert meg van törve a kábel!!!

gyk: megszakad az érintkezés: úgy érzi, mintha kihúznád az egeret, aztán újból érintkezik: úgy érzi, mintha visszadugnád.

2012. júl. 27. 15:14
 9/19 anonim ***** válasza:
vegyél egy új egeret az a megoldás,sztem ami most van az hagyad nem mükszik
2012. júl. 27. 15:15
 10/19 A kérdező kommentje:
mondom hogy nincs megtörve a kábel..
2012. júl. 27. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!