Ez a gépkonfiguráció vinne minden új játékot közepes-max grafikán, ugye?
Figyelt kérdés
Intel core i7 extreme [link]
Nvidia gtx 295
6 giga ram
Windows vista ultimate-később win7
és mennyibe kerülne kb?
2009. júl. 15. 22:17
1/7 anonim válasza:
i7... vinne mindent maxon, és rámenne a gatyád is. Fél millió alatt nem úszod meg.
2/7 A kérdező kommentje:
és mennyi ideig lenne jó gép?hosszútávra beruháznék rá :D
2009. júl. 15. 22:21
4/7 anonim válasza:
nem éri meg. Inkább újítsd a jelenlegit 150ből kb kétévente. Ez a gép úgy 4-5 évig bírná hi-end gépként, tehát évi átlagra bontva 100.000-be kerül. Ha az enyémet vesszük alapul, még 2-3 évig bírni fogja, és 133 volt az újítás (core2 quad, 4G ram, Gainward 9800GT Golden Sample túlhúzva)
GTA4, Crysis, minden új megy rajta fullon, akadás nélkül.
5/7 anonim válasza:
Inkább vennék Radeon HD4870 X2-t, azzal tovább húzod a DirectX 10.1 miatt, mert a GTX295 DirectX 10-es. De ha minden igaz év végére mindkét gyártó kiadja az új DirectX 11-es kártyákat, én már nem tennék ilyen sok pénzt most videokártyába.
6/7 A kérdező kommentje:
azért,mert a mostani konfigurációm egy kazalszar,8500gt,core 2 duo 2,5 ghz,1gb ram..
2009. júl. 16. 08:13
7/7 anonim válasza:
az i7 akkoris irreálisan erős, és nem éri meg az árát. Passzold el a jelenlegit, és vegyél X4es AMD-t, árban az éri meg a legjobban. Én is csak a sznobság miatt vettem Core2Q-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!