Mi a véleményetek az alábbi laptopról?
Igazából főként evvel a márkával kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének, akinek van, megbízható-e, milyen hibák merülhetnek föl, mennyibe kerül hozzá az alkatrész (gondolok itt főként az aksira). Illetve milyen hasonló kategóriába eső laptop jöhetne még szóba?
Ez jobban megéri szerintem, minőségben is jobb.
Fujitsukrol nem sok jót hallottam.
Nekem dell van már kb 6 éve, és még csak most döglött meg az akksija.
Köszi a válaszokat!
Az első válaszolótól kérdezném, hogy ha az Intel HD Graphics 3000 videolap szerinted nem jó, milyet kéne helyette keresnem? (Elég sok videót nézek, youtube stb.+ komolyabb játékokat is szeretném, ha elbírna a gép)
A Fujitsu Lifebookok megbízható gépek! A Fujitsu Siemensek voltak legendásan rosszak. Ha játszani is akarsz, akkor ebben az árszegmensben ezeket a gépeket ajánlom:
Ebben a processzor gyengébb, mint az i3 de a videokártya viszont játékra is alkalmas. Az ebben levő GT630M egy átkeresztelt GT540M.
Az AMD HD7670M erősebb mint a GT630M/GT540M videokártya.
Ja és a Dell Inspiron gépek nem ajánlottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!